Erikstorp Restaurangen

Erikstorps Kungsgård

Vår restaurang heter Erikstorps Kungsgård. Vår ambition med restaurangen är att skapa en mötesplats där mat, dryck, atmosfär och miljö samspelar. En plats att trivas på med en filosofi som speglar det natursköna Borstahusen.

”Vi vill erbjuda en enkel produkt som är lätt att ta till sig. Närproducerat, ekologiskt och i tiden.”

Hos oss är alla välkomna, så väl stor som liten. Vi har specialanpassade menyer för de små. De finns också en härlig trädgård där de yngsta trivs när middagen känns för lång.

Öppettider
Under sommaren från midsommar och till skolorna startar igen håller vi öppet varje dag från lunch till sen kväll.

Under de lite lugnare årstiderna är vi även då öppna alla dagar, men med lite mer begränsade öppettider. Måndag-onsdag har vi lunchöppet. Fredag-Lördag även kvällstid och söndagar har vi brunch mellan 11.00-16.00.

Grillkvällar och spelningar
På sommaren har vi musik varje tisdag och på torsdagar kör vi våra mycket populära grillkvällar. Glöm inte att boka era platser, det blir snabbt fullt!

Brunch
Om ni inte redan har provat Erikstorps fantastiska brunch är det hög tid att boka in ert besök. Varje söndag från slutet av september till midsommar, dukar Erikstorp fram en kunglig brunch. Boka in er hos oss så har ni en härlig helg att se framemot även efter sommarsemestern.

Vårt gatukök "Bengt-Hugos"
För er som vill ha något snabbt & gott rekommenderar vi vår bakficka som ligger nere vid bryggan. ”Street-food” när det är som bäst. Gott, snabbt och enkelt! Öppet under sommaren.

Besök gärna restaurangens egna hemsida för mer information.