Hem

Faciliteter

På Mötesplats Borstahusen finns allt ni kan tänka er. Här är ett urval av våra faciliteter ni kan nyttja när ni är här. 

Utegym

Bryggan

BADBRYGGAN

Precis nedan för anläggningen hittar ni badbryggan. Cirka 200 meter lång och med ett stort soldäck längst ut inbjuder denna verkligen till härliga stunder fyllda av sol & bad. För de som behöver finns det en handikapphiss längst ut så att alla kan njuta av Öresunds svalkande havsbad. Nyckeln till hissen hämtar ni i glasskiosken. Är den stängd finns nyckeln i vår reception. 

 • faciliteter

Äventyrsgolf

ÄVENTYRSGOLF

Precis intill receptionsbyggnaden hittar ni vår otroligt populära äventyrsgolf. Här kan hela familje spela och umgås. Borta är de tråkiga träbanorna. Här spelar ni istället en sorts miniatyrgolf som passar gammal som ung. Banan är också anpassad för funktionshindrade och är ett populärt avbrott i sol & bad. 

 • faciliteter

Boulebanor

BOULEBANOR

Vi har 2 olika område för boule på anläggningen. En enklare bana ute på området och en riktig proffsbana inne i restaurangens trädgård. På den senare kan ni också njuta av restaurangens utbud. På det första området får ni ta med er godsakerna själva.   

 • faciliteter

Reception

RECEPTION

Till receptionen är ni alltid välkomna. Vi har generösa öppettider året om. De gånger vi inte håller öppet går det alltid bra att ringa 0418-108 37. För akuta ärenden är vi alltid tillgängliga.  I receptionen finns också ett allrum med soffor och lite lekartiklar för de yngsta. Här inne kan ni också gratis få tillgång till ett trådlöst nätverk för er som behöver skicka lite tyngre grejor. Ni kan också boka era utflykter här eller bara ta en kopp kaffe och njuta av viselsen.  Säg bara till oss så hjälper vi er med allt ni behöver. 

 • faciliteter

Glasskiosk

GLASSKIOSK

Vad vore en sommar utan glass?  Vår glasskiosk hitter ni precis nere vid vattnet. Ni ser den långa bryggan precis där finns också vår glasskiosk. Den är öppen hela sommaren och när vädret tillåter det även på vår och höst. I sortimentet hittar ni allt kring glass & läsk. Lösviktsglass, styckglass och givetvis mjukglassen. Välkomna ner på en svalkande glasstrut!

 • faciliteter

Butik

BUTIK

I receptionsbyggnaden finns också en liten servicebutik med allt ni kan tänkas behöver under er vistelse här. Under högsäsongen hittar ni färska frallor varje dag från klockan 08.00 här. 

 • faciliteter

Motionsspår

MOTIONSPÅR

Vi har ett eget motionspår som går igenom anläggningen och vidare ut längs med havet och tillbaka. Det finns två olika slingor. Den ena är strax under 2 km, den andra ca 3.5 km. Om inte för konditionen så är slingan värd att löpas enbart för den hänförande naturen. 

 • faciliteter

Gatukök

GATUKÖK

Välkommen till vårt gatukök, Bengt-Hugos! För er som vill ha något snabbt & gott rekommenderar vi vår bakficka som ligger nere vid bryggan. ”Street-food” när det är som bäst. Gott, snabbt och enkelt! Öppet under sommaren och helger vid fint väder.

 • faciliteter

Servicehus

SERVICEHUS

Vi är väldigt stolta över vår servicehus. De byggdes 2015 och väldigt fräscha. De innehåller det mest ni kan tänka er. Dusch Toalett Familjerum Barnrum Handikapp dusch/toalett Hunddusch Bastu Tvättstuga Kök Matsal Disk Utedisk Alla duschar och toaletter är separata låsbara rum. Så ni kan känna er precis som hemma i ert privata badrum.  Familjerum  Toalett Kök

 • faciliteter

Utegym

UTEGYM

För er som vill ta hand om kroppen även på semestern har vi ett mycket populärt utegym precis vid stranden. Här kan ni träna hela kroppen och allt det kostar är lite blod, svett och tårar. Välkomna ner!

 • faciliteter

SPA

Spa & Wellness center

Vårt Spa ligger i receptions byggnaden och här har du en vidunderlig utsikt över Ven och Öresund. Här kan du njuta av bland annat bubbelbad ute eller inne, bastu eller bara en avkopplande stund med en kopp te i handen.Spaet har öppet året runt. Under juni-augusti erbjuder vi Drop-in tider, bokade Spa-besök och abonneringar. Eller varför inte hyra vår ute jacuzzi en härlig sommar kväll. Vårt Spa & Wellnesscenter kommer gå hand i hand med upplevelser och aktiviteter under hela sommaren från morgon till kväll nästan varje dag. Vi utgår alltid från vår aktivitets bod som ligger intill minigolfbanan. Aktivitetsprogram kommer under våren, och våra aktivitetsledare kommer se till att det blir fullt ös under hela sommaren. Och om vi känner oss själva rätt hittar vi säkert på ännu fler upptåg efter hand. För vem gillar inte en överraskning då och då? Enklast bokar ni er tid genom att ringa eller maila oss på +46 418-49 70 07 alternativt För fullständig information +46 418-49 70 [email protected]

 • SPA
 • aktiviteter
 • faciliteter

Landskrona Gk

GOLF

Golf, boende & mat. Allt inom 50 meter. Ta fram golfklubborna och ge dig ut på banorna i Borstahusen. Med vacker utsikt över Öresund och Ven. Här i söderns milda klimat är golfsäsongen extra lång. Den börjar tidigt på året och slutar sent. I Borstahusen bjuds du på en komplett golfresort. Du har golfbanor, riktigt bra restaurang och boende på gångavstånd – för långa golfdagar och sköna kvällar med mat och dryck. Med de populära, prisvärda och anrika banorna, och några av landets högst rankade en bilfärd bort, kan vi ge dig en spännande golfupplevelse. Ge dig ut på de två 18-hålsbanorna med en slående vy över Öresunds klarblanka hav och Hillesborgs grönskande backar. Den populära Erikstorpsbanan, som är par 71, erbjuder en spännande kombination mellan park- och seaside. Hillesborgsbanan, som är par 70, ställer utmanande krav på spelstrategin. Vi har direkt access och ordnar både din greenfee och starttid till extra förmånliga priser. Inom en timmes bilfärd har du mer än 70 banor att välja på. Vi har samarbete med ett flertal golfklubbar i närområdet och kan erbjuda omväxlande golfupplevelser för alla. Kicka igång golfåret med en premiärtur hos oss. Vi skräddarsyr paketresan för vännerna liksom företaget. Bokar gör du enklast direkt via vår online-bokning här på hemsidan. Välj ert önskade boende och lägg sedan till 1- eller 2-dagars golfpaket som tillvalsprodukt.  Det går också bra att skicka ett mail direkt till [email protected]    

 • Golf
 • aktiviteter
 • faciliteter
 • Gruppresor

NYHETSBREV


ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV