Kvarteret Erikstorp

En helt vanlig, ovanlig kvarterskrog i Landskrona.

En härlig kväll med vänner

Kvarteret Erikstorp

 

Välkomna till vårt matkvarter, Kvarteret Erikstorp. Här är alla välkomna såväl stor som liten. 

Kvarteret består i nuläget av två restauranger och en deli. Erikstorp och Brasseriet är restaurangerna. På Erikstorp öppnar vi lite senare om dagen och har öppet långt in på kvällen. Här hittar ni allt från stenugns bakade pizzor till 10-rätters menyer. Ni sitter lummigt i vår härliga trädgård.

Brasseriet däremot har öppet hela dagen. Vi serverar comfort food med hög kvalite, ni hittar rätter som hamburgare, fish n chips, pytt-i-panna, grillade mackor och mycket annat gott. Restaurangen består till stor del av en soldränkt uteservering och ligger precis in till golfbanans avslutnings hål. Detta har snabbt blivit en favorit bland så väl turister och golfare som lokal befolkning. Här träffas man på dagen över något gott att äta och dricka. 

Delin hittar ni nere i receptions byggnaden. Här hittar ni godsaker från både när och fjärran. Det finns en avdelning med varor från vår egen produktion, en med produkter från våra leverantörer i skåne och en avdelning med delikatesser från övriga världen. Vi är lite extra stolta för vår köttdisk där ni hittar kvalité av högsta kvalité från skånska gårdar som håller djurhållningen högt. Vi ni ha något speciellt eller vara säkra på att få just den köttbiten ni är ute efter så beställ 48 h innan ni kommer så styckar vi speciellt för er. 

Vår målsättning är att ständigt vara under utveckling och med en ambition att erbjuda en solid matupplevelse. 

Kvarteret drivs av hyggliga människor med olika bakgrund, men med ett gemensamt och brinnande intresse för god mat & dryck. Vi vill dela med oss av en välkomnande atmosfär med högt i tak.

Vi lyfter gärna hantverket. Råvaran hanteras med flinka fingrar och stor respekt, men mat ska inte vara komplicerad och inte heller överanalyseras. Mat ska helt enkelt vara god och ätas tillsammans med människor man tycker om.

Varmt välkomna till oss!

Grillkvällar och spelningar 
På sommaren har vi musik varje tisdag och på söndagar avslutar vi veckan med våra väldigt populära grillkvällar. Glöm inte att boka era platser, det blir snabbt fullt!

Brunch
Om ni inte redan har provat Erikstorps fantastiska brunch är det hög tid att boka in ert besök. Varje söndag från slutet av september till midsommar, dukar Erikstorp fram en underbar brunch. Boka in er hos oss så har ni en härlig helg att se framemot även efter sommarsemestern.

Besök gärna Kvarterets hemsida för mer information. 

Vårt gatukök "Bengt-Hugos"
För er som vill ha något snabbt & gott rekommenderar vi vår vänner nere vid bryggan. Okomplicerat, gott, snabbt och enkelt! Öppet från april.

Boka ert bord!