Erikstorps Kungsgård

Vill vi erbjuda en enkel produkt som är lätt att ta till sig. Närproducerat, ekologiskt och i tiden.

Uteservering

Restaurangen

I vår restaurang, Erikstorps Kungsgård, vill vi erbjuda en enkel produkt som är lätt att ta till sig. Närproducerat, ekologiskt och i tiden. Svårare än så tycker vi inte att det behöver vara.

Hos oss är alla välkomna, såväl stor som liten. Vi har specialanpassade menyer för de små. Det finns också en härlig trädgård där de yngsta trivs när middagen känns för lång.

Öppettider
Under sommaren från midsommar och till skolorna startar igen håller vi öppet varje dag från lunch till sen kväll.

Under de lite lugnare årstiderna har vi fortfarande öppet, men med lite mer begränsade öppettider. Måndag är stängt om ni inte är ett stort sällskap. Tisdag-Fredag har vi lunchöppet. Torsdag-Lördag även kvällstid och söndagar är det brunch mellan 11.00-16.00.

Grillkvällar och spelningar 
På sommaren har vi musik varje tisdag och på söndagar avslutar vi veckan med våra väldigt populära grillkvällar. Glöm inte att boka era platser, det blir snabbt fullt!

Brunch
Om ni inte redan har provat Erikstorps fantastiska brunch är det hög tid att boka in ert besök. Varje söndag från slutet av september till midsommar, dukar Erikstorp fram en kunglig brunch. Boka in er hos oss så har ni en härlig helg att se framemot även efter sommarsemestern.

Vårt gatukök "Bengt-Hugos"
För er som vill ha något snabbt & gott rekommenderar vi vår bakficka som ligger nere vid bryggan. Gott, snabbt och enkelt! Öppet från april.

Besök gärna restaurangens egna hemsida för mer information. 

Boka ert bord!

NYHETSBREV


ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV