Hem

Stugor i Borstahusen

63 stugor i härlig natur precis intill Öresunds salta vågor

Stugor

En toppmodern anläggning mitt i händelsernas centrum

Somna gott till böljor som slår längs strandkanten och vakna som en ny människa. Våra 63 stugor med 4– 7 bäddar ligger i en idyllisk och lummig parkmiljö precis vid stranden, omsluten av höga tallar som susar i vinden. Här kan du bo året om. 

Alla 63 stugor har eget kök, en vacker trädgård där grillen passar bra i solnedgången eller så besöker du vår restaurang. Oavsett om du reser med barn, vänner eller företaget har vi en gemytlig stuga åt dig med uteplats och egen parkering. När solen går ner över havet somnar du gott och vaknar till fågelkvitter.

Ni hittar oss vid precis vid Öresundskusten i nordvästra skåne. Mitt i händelsernas centrum. Nära till allt i regionen. 

ERBJUDANDEN OCH PAKET

Bara Vara  - Camping

Bara Vara - Camping

Låt er hänföras av den underbara naturen i Borstahusen. Uppfriskande promenader kombinerat med mat i absolut topp klass. Prova Borstahusen utanför högsäsongen. Inkluderar en 4-rätters meny & en brunch. Varmt välkomna!

  • 4-rätters middag
  • Brunch
See more
Bara Vara - Stuga

Bara Vara - Stuga

Låt er hänföras av den underbara naturen i Borstahusen. Uppfriskande promenader kombinerat med mat i absolut topp klass. Prova Borstahusen utanför högsäsongen. Inkluderar en 4-rätters meny och en brunch.

  • 4-rätters middag
  • Brunch
See more
Golfpaket 2 dagars

Golfpaket 2 dagars

I Borstahusen bjuds du på en komplett golfresort. Du har golfbanor, riktigt bra restaurang och boende på gångavstånd – för långa golfdagar och sköna kvällar med mat och dryck. Paketet innehåller 2 greenfee och halvpension.

  • 4-rätters middag
  • Lakan & handduk
  • Slutstädning A-hus
See more
Upptäck Ven i vackra Öresund

Upptäck Ven i vackra Öresund

Ta båten över från Landskrona och trampa vägarna längs fält i gult och grönt, upptäck små gårdsbutiker, fika i lummiga trädgårdar, bada och besök Vens egna whiskydestilleri och köp med dig öns lokalproducerade läckerheter hem. Ven gör du bäst på cykel och ingår så klart i paketet hos oss.

  • Cykel
  • Venbiljett ToR
See more
Ställplats Borstahusen

Ställplats Borstahusen

Vi testar ett nytt koncept, Ställplats Borstahusen. Söndag till torsdag under hela höst/vinter kan ni boka er ställplats för 195 kr/natt. Det enda kravet är att ni bokar er ställplats här via vår hemsida minst 24 timmar innan ankomst.

See more
Producenten & råvaran- Ceretto på besök

Producenten & råvaran- Ceretto på besök

Den 6:e oktober kommer människorna bakom det berömda italienska vinhuset Ceretto på besök. Vi kommer äta en god meny som matchas med Cerettos viner samtidigt som ni får chansen att lyssna på deras berättelser om vinet. Detta var en super succé när vi körde det i våras. Begränsat antal platser så skynda er att boka.

See more

NYHETSBREV


ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV