VANDRINGSGILLET 10-12 SEPTEMBER
Först vill vi slå ett slag för vandringsgillet som kommer gå av stapeln den 10-12 september i år. Det är en helg i vandringens tecken. Anmäl er och läs mer direkt på deras hemsida. www.vandringsgillet.se

För er som inte kan vänta så länge så är vi oavsett tidpunkt en vandrings- och cykeldestination värd namnet. Steg för steg genom gröna skogssalar, förbi dramatisk kust, över porlande bäckar och vackra betesmarker. Eller i hisnande fart, upp och ner, över Hilleshögs svindlande dalar. Njut av den Skånska naturen året om, till fots eller med cykel. Vi tar dig ut på enastående upplevelser genom naturreservaten, längst Öresunds härliga kust till stadens slottsmiljöer.

Efter dagens strapatser står vi redo att ta hand om dig. Vila ut hos oss – varför inte avnjuta en middag på Kvarteret Erikstorp.

Genom vår anläggning i Borstahusen sträcker sig Landskronas populära vandringsleder som också är en del av den större Skåneleden. Landskrona vandringsleder är samlingsnamnet för de olika promenadstråken i Landskrona. Vill ni gå hela Skåneleden genom Landskrona är den cirka 23 km lång. Leden ansluter till Helsingborg i norr och Kävlinge i söder.

För mer information om Skåneleden, besök deras fina hemsida; skaneleden.se. Vi på Mötesplats Borstahusen har öppet året om och hjälper gärna till att göra er upplevelse fulländad. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor.

Laddar gärna ner vår vandringsfolder för mer information.